روانشناسی و مشاوره

از روانشناسی بیشتر بدانید

روانشناسی و مشاوره

از روانشناسی بیشتر بدانید

از روانشناسی بیشتر بدانید

  • ۰
  • ۰

 

برخی از رایج ترین مسائلی که باعث ایجاد تعارض در یک رابطه می شود عبارتند از:

امور مالی

پول یکی از رایج ترین مسائلی است که باعث ایجاد تعارض در یک رابطه می شود. صرف نظر از داشتن منابع مالی متفاوت، دیدگاه های متفاوت در مورد اهمیت پول، یا عادات مختلف خرج کردن، مسائل مالی می تواند باعث ایجاد تنش در یک رابطه شود. این امر به ویژه در صورت عدم تعادل قدرت صادق است - برای مثال، زمانی که یکی از شرکا منابع مالی بیشتری دارد و دیگری احساس می کند که از نظر مالی به شریک خود "مدیون" است.برای مشاوره با روانکاو خوب در تهران با گروه ویان تماس بگیرید

در اینجا چند راه برای حل تعارضات احتمالی در مورد مسائل مالی وجود دارد:

  • در مورد وضعیت مالی خود صادق باشید. در مورد آنچه می توانید و نمی توانید از نظر تاریخ و هدایا بپردازید، پیشاپیش باشید.
  • از پول به عنوان اهرم یا "مهمات" در هنگام دعوا یا اختلاف نظرهایی که در مورد پول نیستند استفاده نکنید.
  • اگر با هم زندگی می کنید و تصمیم دارید به امور مالی بپیوندید، در مورد عادات خرج کردن و پس انداز به گونه ای مصالحه کنید که برای هر دو نفر منصفانه باشد.
  • حساب های مالی مجزا از یکدیگر داشته باشید. این نه تنها همه چیز را منصفانه نگه می دارد، بلکه می تواند بخش مهمی از یک برنامه ایمنی موثر در صورت پایان یافتن رابطه باشد.

صمیمیت

رابطه جنسی و صمیمیت موضوع دیگری است که بسیاری از زوج ها با آن دست و پنجه نرم می کنند. شرکا ممکن است نیازها و خواسته های متفاوتی در رابطه با صمیمیت فیزیکی داشته باشند. ممکن است یک نفر بیشتر از دیگری بخواهد رابطه جنسی داشته باشد، یا ممکن است برای بچه های مختلف جنسی یا داشتن رابطه جنسی با بیش از یک نفر، مانند روابط باز یا چند عشقی، بازتر باشد. گاهی اوقات ناهماهنگی در سطوح راحتی با نمایش عمومی محبت وجود دارد - ممکن است یکی از شریک‌ها تمایل نداشته باشد که از نظر جسمی در جمع دوست داشته باشد در حالی که دیگری دوست دارد. و این ترجیحات ممکن است در طول زمان با پیشرفت رابطه تغییر کند. به اشتراک گذاری مداوم و صادقانه در مورد نیازها و ترجیحات صمیمیت، بخش اصلی حفظ سلامت یک رابطه است.

مهم است که به یاد داشته باشید که رضایت مهمترین چیز در یک رابطه جنسی است. رضایت باید:

  • مشتاق: شما و همسرتان باید ابراز کنید که می خواهید در فعالیت جنسی شرکت کنید.
  • داوطلبانه: به هیچ وجه نباید برای شرکت در فعالیت جنسی تحت فشار باشید.
  • آگاه: درک کنید که فعالیت جنسی شامل چه مواردی می شود و پیامدهای احتمالی آن چیست.
  • خاص: برای یک فعالیت جنسی می توان رضایت داد اما برای سایر فعالیت ها نمی توان رضایت داد. قبل از اینکه فعالیت های مختلف را امتحان کنید، احساس شریک زندگی خود را بررسی کنید.
  • در حال انجام: یک بار بله گفتن به رابطه جنسی به این معنی نیست که شما با هر برخورد جنسی موافقت کرده اید. قبل از هر بار که می خواهید از نظر جسمی صمیمی شوید، مراجعه کنید.

برای نزدیک‌تر شدن به شریک زندگی‌تان و ایجاد محیطی برای رضایت مشتاقانه در رابطه‌تان، برنامه‌ریزی «شب‌های قرار» یا زمانی خصوصی را در نظر بگیرید که از روتین‌های معمول خود خارج می‌شوید و کاری را انجام می‌دهید که از آن لذت می‌برید.

برای حفظ رابطه خود نباید تحت فشار جنسی یا هرگونه فعالیت جنسی باشید. احساس اجبار، فشار یا گناه در رابطه جنسی رضایت نیست. اگر احساس می‌کنید که رضایت شما نقض شده است و به دنبال کمک هستید، با خط تلفن ملی تجاوز جنسی به شماره 1-800-656-4673 تماس بگیرید تا در هر زمان با یک کارمند آموزش دیده صحبت کنید.

زمان

تفاوت در مدیریت زمان یکی دیگر از مسائلی است که می تواند باعث ایجاد تعارض در یک رابطه شود، به خصوص وقتی صحبت از وقت گذاشتن برای یکدیگر باشد. ایجاد تعادل در زمان تنهایی، زمان با شریک زندگی، زمان با دوستان و زمان برای مسئولیت های دیگر می تواند چالش برانگیز باشد و انتظارات ممکن است در طول زمان با جدی شدن رابطه تغییر کنند. داشتن درک روشنی از آنچه نیاز دارید و به اشتراک گذاشتن آن با یک شریک زندگی، به خصوص اینکه نیاز یا خواسته شما تغییر می کند، بخش مهمی از یک رابطه سالم است.

اگر شریک زندگی تان برای شما وقت نگذارد، ممکن است با احساس رنجش یا حسادت دست و پنجه نرم کنید. به طور مشابه، اگر شریک زندگی شما می خواهد که شما دائماً در کنار هم باشید، ممکن است احساس کنید که توجه کافی به سایر بخش های مهم زندگی خود به صورت فردی ندارید.

در اینجا چند راه برای حل تعارضات احتمالی در مورد وقت گذاشتن برای رابطه وجود دارد:

  • درمورد اینکه چقدر زمان می خواهید با هم بگذرانید و اولویت های دیگرتان چه هستند، آشکارا صحبت کنید.
  • در صورت امکان، راه هایی برای همگام سازی برنامه های خود بیابید تا بتوانید زمانی را با هم بگذرانید. سعی کنید برنامه ای تنظیم کنید که شامل زمان با همسرتان باشد.
  • زمانی را با هم بگذرانید و تجربیات جدید را امتحان کنید، مانند امتحان کردن سرگرمی جدیدی که هر دو به آن علاقه دارید.
  • در مورد زمانی که به زمان دور از شریک زندگی خود نیاز دارید صادق باشید.

اعتماد و حسادت

احساس ناامنی، حسادت یا بی اعتمادی در یک رابطه می تواند خیلی سریع به تعدادی از مشکلات منجر شود، به خصوص اگر دلایل روشنی برای بی اعتمادی وجود داشته باشد.

گاهی اوقات، این احساسات زمانی به وجود می آیند که دلیل روشنی وجود ندارد. بسیاری از ما در یک رابطه احساس ناامنی می‌کنیم، زیرا تجربه زیادی در رابطه نداریم، زمینه‌هایی از ارزش خود پایین داریم که بر احساس ما نسبت به خود در یک رابطه تأثیر می‌گذارد، یا به این دلیل که مسائل حل‌نشده‌ای از رابطه قبلی داریم. اگر می‌دانید که احساس ناامنی شما از درون خودتان نشات می‌گیرد، در نظر بگیرید که آن را با شریک زندگی‌تان صحبت کنید یا از یک درمانگر کمک بگیرید که می‌تواند به شما کمک کند تا ریشه‌ی مشکل را پیدا کنید.

در موارد دیگر، اعمال یا سخنان شریک زندگی شما می تواند باعث ایجاد احساس ناامنی، عمدی یا سهوا شود. اگر چنین احساسی دارید، با شریک زندگی خود تماس بگیرید. گفتگوهای صادقانه در مورد موضوعات سخت مانند این در روابط سالم اجتناب ناپذیر است و می تواند فرصت های قدرتمندی برای رشد به عنوان یک زوج و به عنوان فردی باشد. با این حال، اگر شریک زندگی‌تان مکرراً نگرانی‌های شما را نادیده می‌گیرد، رفتار آزاردهنده‌اش را به حداقل می‌رساند، یا بعد از صحبت کردن، به جای اطمینان، احساس بدتری به شما می‌دهد، ممکن است زمان ترک رابطه فرا رسیده باشد.

  • ۰۳/۰۸/۲۶
  • مونا فلسفی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی